Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

In cijfers

 • De meeste kinderen van Lichtenbeek stromen rond hun 12e of 13e jaar door naar een vorm van voortgezet (speciaal) onderwijs.

Ze kunnen daarvoor, met een indicatiestelling, naar het voortgezet speciaal onderwijs van Mariëndael, Het Prisma of een andere school voor voortgezet (speciaal) onderwijs in de regio.
De procedure voor schoolverlaters bespreken we op tijd met ouders en kinderen, zodat het kind vóór 1 april van het jaar van schoolverlaten, is aangemeld bij het vervolgonderwijs.


Resultaten van ons onderwijs
Voor cijfers en resultaten verwijzen wij u naar onze schoolgids.

 

Herindicatie
De Commissie voor de Indicatiestelling (CvI) geeft de indicatie, die nodig is om speciaal onderwijs te volgen, voor drie of vier jaar af. Om ervoor te zorgen dat u de indicatie op tijd verlengt, krijgt u in het schooljaar voor de indicatie afloopt een aanvraagformulier herindicatie toegestuurd.

De school zorgt voor een compleet dossier, inclusief een gemeenschappelijk evaluatierapport, en stuurt alles op naar de CvI. De CvI bepaalt of de indicatie opnieuw wordt afgegeven. U krijgt daarvan officieel schriftelijk bericht. Alleen met een indicatie cluster 3 kan uw kind bij ons op school blijven.

De school

:

Help (nieuw venster)