Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Lestijden


maandag

8.45 - 14.30
dinsdag 
8.45 - 14.30
woensdag
8.45 - 12.45
donderdag
8.45 - 14.30
vrijdag
8.45 - 14.30

Pauzes
Alle leerlingen hebben halverwege de ochtend een kwartier pauze en tussen de middag een uur (een halfuur voor de lunch en een halfuur om buiten te spelen). Bij goed weer gaan alle kinderen tussen de middag na het eten naar buiten. Medewerkers houden toezicht.
 
Overblijven
Kinderen blijven tussen de middag over. In iedere groep is altijd een leraar of assistent aanwezig. Kinderen nemen voor de lunch brood, fruit en drinken of speciale voeding van thuis mee. Het is handig om, afhankelijk van de zelfredzaamheid van het kind, eten en drinken zo mee te geven dat de kind het zelfstandig kan eten en drinken. Wij verzoeken ouders dringend geen snoep of koolzuurhoudende frisdranken mee te geven.
 
Minimum aantal lesuren
Wettelijk is bepaald dat kinderen over de totale schoolloopbaan van acht leerjaren 7.520 uren krijgen, wat neerkomt op gemiddeld 940 lesuren per schooljaar. Onze jaarplanning en vakantieregeling zijn daarop gebaseerd. In sommige gevallen kunnen kinderen op medische indicatie niet aan het aantal minimum lesuren voldoen. U wordt verzocht om dit bij de start ieder schooljaar bij de teamleider aan te geven en te bespreken, zodat bij de onderwijsspecialisten dispensatie kan worden aangevraagd.
 

Praktisch

:

Help (nieuw venster)