Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

allerlei


Bezoek revalidatiearts of tandarts
Als uw kind een oproep krijgt voor een bezoek aan de revalidatiearts of orthopedisch instrumentmaker (schoenenpoli), gaan wij ervan uit dat u als ouders hierbij aanwezig bent.
 
Bibliotheek
Alle leerlingen kunnen gebruik maken van de Biebbus Arnhem.
 
Kledingvoorschriften
Op dagen dat er gymnastiek- of zwemlessen op het programma staan is het prettig dat uw kind kleding draagt die makkelijk aan en uit te trekken is als uw kind hulp nodig heeft bij het aan- en uitkleden. Vergeet niet uw kind voor deze lessen ook een handdoek mee te geven
 
Traktaties
Bij verjaardagen hebben gezonde traktaties onze voorkeur. De klassenleiding denkt graag met u mee en kan u helpen met ideeën.
 
Verzorgingsmateriaal
Leerlingen die incontinent zijn worden geacht van thuis incontinentiemateriaal mee te nemen naar school. Dit geldt ook voor andere verzorgingsmaterialen. Het is prettig als u hierover contact opneemt met de klassenassistent of met de schoolverpleegkundige.
 
Weeralarm
Wanneer er door het KNMI een dag van te voren een weeralarm wordt afgegeven, beslist u zelf of u uw kind naar school laat gaan. Als u besluit uw kind niet te laten gaan, moet u dit telefonisch aan ons doorgeven en zelf eventuele maatregelen treffen voor afmeldingen van het vervoer.
Bij een weeralarm op de dag zelf neemt de directeur een besluit hoe er mee om te gaan.

Praktisch

:

Help (nieuw venster)