Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Clinic van Vitesse

 • Tijdens de Nationale Sportweek op dinsdag 23 april van 13u – 15u organiseert Vitesse Betrokken in nauwe samenwerking met Menzis een voetbal clinic voor de leerlingen van Lichtenbeek in Arnhem
Arnhem, 19 april 2013
clinic vitesse Cruyff Court Lichtenbeek !!
Deze clinic wordt georganiseerd in het kader van het sportstimuleringsprogramma Special Heroes. De clinic vindt plaats op het prachtige Cruyff Court, dat ligt op het terrein van de school.
Op Lichtenbeek wordt speciaal onderwijs gegeven aan leerlingen van 4 tot 13 jaar met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. Lichtenbeek is één van de scholen van stichting De Onderwijsspecialisten én vanaf de start nauw betrokken geweest bij het sportstimuleringsprogramma Special Heroes.
Special Heroes, begonnen als een regionaal project in Gelderland, is nu een volwaardig landelijk programma: ruim 250 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs doen inmiddels mee. Uiterlijk in 2016 zal het totale (voortgezet) speciaal onderwijs in Nederland kennis hebben gemaakt met Special Heroes! Met als belangrijkste doel, zoveel mogelijk kinderen en jongeren met een beperking structureel én bij een vereniging te laten sporten!
Zorgverzekeraar Menzis ondersteunt Special Heroes regionaal, vanaf het voorjaar van 2012 doen zij dat nu ook landelijk.
De Arnhemse scholen van De Onderwijsspecialisten werken nauw samen met Vitesse Betrokken. Het doel hiervan is zoveel mogelijk kinderen en jongeren met een beperking structureel aan het sporten te krijgen!
**************************
 Noot voor de redactie
De clinic wordt gehouden op Cruyff Court Lichtenbeek, Wekeromseweg 6 te Arnhem.  
Van 13u - 14u gaan een aantal trainers van Vitesse een gasttraining verzorgen. Omstreeks 13.30u zullen ook 4 spelers van Vitesse aanwezig zijn: Marco van Ginkel, Wimelio Vink, Gael Kakuta en Dan Mori (allen onder voorbehoud). Er zal getraind worden, er zijn wedstrijdjes en leerlingen kunnen met de spelers op de foto.
De clinic wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met:
Te bereiken via 026 - 35 37 480 of op 06 – 13 29 42 25

Nieuws

:

Help (nieuw venster)