Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Cliniclowns op school

 • In de maand april namen de klassen Groen Renate en Groen Carin deel aan de activiteit Mediawijs met de cliniclowns. Een cliniclown en een mediacoach zijn 4 keer op school geweest en er hebben 4 webcam sessies met de clowns plaats gevonden.

​Het doel van deze activiteit is:
Kinderen mediawijs maken. Dit gebeurt voor velen onbewust, maar door aan de slag te gaan met de website, webcammen, content maken worden de kinderen spelenderwijs mediawijs.
Daarnaast willen we kinderen informeren over en enthousiasmeren voor de website www.cliniclownsclub.nl en contact maken met de clowns zowel live in de klas als online.  


De CiniClowns Club online is net als Facebook of Twitter, een sociaal medium, maar dan beschermd. Alleen leden hebben toegang en ieder kind dat zich aanmeldt, wordt eerst door ons zorgvuldig  gecontroleerd. Geen vervelende buitenstaanders. Wat de kinderen doen op de website, is voor de buitenwereld niet zichtbaar. Je kunt er gewoon jezelf zijn. Voor ouders is er wel een speciale ouderpagina met praktische info.
Met veel enthousiasme wordt er gewerkt aan de opdrachten en gechat met elkaar.Nieuws

:

Help (nieuw venster)