Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Inzamelingsactie voor kinderen in Irak

 • De inzamelingsactie voor de kinderen in de vluchtelingenkampen in Irak is een groot succes geworden. We hebben in totaal 430 dozen kunnen vullen met spullen van meerdere scholen.

Dus een geweldige opbrengst met zeer veel nuttige spullen. Jullie zien foto's van de enorme berg tassen, het sorteren van de spullen in dozen, de gang op de Wegwijzer vol dozen, het inladen in de vrachtwagen ( we zijn twee keer op en neer gereden naar Haarlem) en het uitladen bij Sardar( het transportbedrijf) De laatste foto is van onze vorige actie. Een meisje krijgt een rugtas vol spullen uitgereikt in Sulaymaniyah.
Zodra er foto's zijn van het uitdelen van de dozen ter plaatse zal ik ze sturen.Voor wie het leuk vindt om deze actie te volgen, de stichting is op Facebook actief onder de naam : Stichting Parwin

Nieuws

:

Help (nieuw venster)