Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Kinderboekenweek 2

 • Dinsdag 10 okrober hebben enkele klassen van Lichtenbeek een voorstelling bezocht over de spin die veel scheetjes laat. De voorstelling werd begeleid door Het Gelders Orkest.

Pffff… En even later weer…. pffff. De scheetjesspin kan er niets aan doen! Hij heeft nu eenmaal honger en hij is dol op chili con carne: zijn lievelingseten. Dat zit boordevol bruine bonen. En wat krijg je daarvan? Juist: lucht in je buik. Maar dát weet de scheetjesspin niet. Hij merkt alleen maar dat niemand met hem wil spelen. Broer en zus Filemon en Clarinde Wesselink, respectievelijk schrijver en illustratrice van het ontroerende kinderboek De spin die veel scheetjes laat, snijden teder en toegankelijk een paar prachtige onderwerpen voor jong en oud aan. Toek Numan heeft er een ontwapenend kinderconcert voor de hele familie van gemaakt; over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)