Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Koningsdag 2016 Voorjaarsmarkt 22 april 2016

 • We begonnen in de klassen allemaal aan ons Koningsontbijt, lekker gezonde bruine bammetjes met smeerkaas of kipfilet, maar lekkere jam hadden we ook met glaasjes melk en appeltje ernaast. Lekker samen gezellig ontbijten. Toen naar buiten naar onze eigen stroom-activiteit.
Variërend van sponsorloop in de vorm van Fun-Bike-Run. Op steps, skeelers, fiets of gewoon rennen voor de sponsors maar dan wel over of onder obstakels. Waterloop Run; vul de meter met water wie heeft het meeste. Om 10.30 uur begon de spelletjes-ronde waarbij er in de diverse klassen activiteiten waren te doen voor de leerlingen en hun broertjes of zusjes.
Ook waren er nog diverse buitenactiviteiten zoals een echte draaimolen een sfeermeneer op het plein en de enige echte poffertjesbakker.
Om 11 uur begon de rommelmarkt in de gymzaal daar was wederom weer mooi spul te koop of je liet gewoon een "tattoo" zetten en kocht je lekker een zakje chips of appel. Rond half 2 was alles wel op zijn eind en waren er nog enkele leerlingen die bereid waren om te helpen om de school weer tip top te maken.
Het was een gezellige, waardevolle dag
Namens de commissie voorjaarsmarkt bedankt .

Nieuws

:

Help (nieuw venster)