Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

MCG kamp 2014

 • Elk jaar organiseren wij een kampweek voor meervoudig complex gehandicapten kinderen. Het MCG-kamp is een week ontspannen, genieten en plezier maken voor zo’n 20 meervoudig gehandicapte kinderen en jongeren (t/m 25 jaar).
Kinderen die met ons meegaan wonen bij hun ouders. Niet alleen zij zelf kunnen genieten van een weekje vakantie, ook voor hun ouders, broertjes en zusjes wordt voor een week de zorg uit handen genomen. Tijdens de kampweek heeft ieder kind een vaste begeleid(st)er die de verzorging en activiteiten voor zijn of haar rekening neemt. Deze één-op-één begeleiding en de specifieke doelgroep maakt dat dit een uniek kamp is. Wij organiseren allerlei activiteiten, zoals pannenkoeken eten, zwemmen, snoezelen, wandelen of een belevingsverhaal. Tijdens de week is er een 'hoofdleiding' waarop teruggevallen kan worden. De hoofdleiding bestaat uit 4 ervaren vrijwilligers, waaronder 1 verpleegkundige.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)