Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Nationaal schoolontbijt 2015

 • Het Nationaal Schoolontbijt is al 12 jaar het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland. Elk jaar begin november wordt er van ontbijten een feestje gemaakt. Bij deze 13e editie gaan zo'n 500.000 basisschoolkinderen samen ontbijten op zo'n 2.600 scholen

​Op Lichtenbeek werd het schoolontbijt dit jaar georganiseerd door de ouderraad. Alles was goed geregeld en er was meer dan genoeg gezond ontbijt. Sommige klassen hebben gezellig samen in de gang gegeten.

Net als bij de vorige editie geeft Het Nationaal Schoolontbijt ook dit jaar het beste ontbijtvoorbeeld. In samenspraak met het Voedingscentrum zal het pakket alleen brood, beleg en drinken bevatten dat het Voedingscentrum beoordeelt als voorkeurs- of middenwegproduct. En zij zorgen dit jaar voor groente én fruit. Zo is Het Nationaal Schoolontbijt niet alleen het leukste, maar ook het meest gezonde en meest educatieve ontbijtfeest!

 


Nieuws

:

Help (nieuw venster)