Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ouder-doe-ochtend

 • Afgelopen zaterdag hebben ruim 20 de ouders de handen uit de mouwen gestoken.
​Het speelhuisje bij de gele groepen is opgeknapt, evenals de grote tekenborden die daar staan. Er zijn in drie lokalen wanden geschilderd, de ballenbak is schoongemaakt en de zandbakken zijn aangevuld met zand. Schuurtjes zijn opgeruimd en het gras wat tussen het kunstgras op het EMB-speelpleintje zat is verwijderd. Een moeder en háár moeder hebben het lokaal van Femke een flinke schoonmaakbeurt gegeven en ook voor beeldend vormen zijn een aantal klussen gedaan. Bij het parkeren zullen de bezoekers merken dat er lijnen zijn aangebracht.
Het was een gezellige ochtend waarbij ook zo'n 14 kinderen zich prima hebben vermaakt in de gangen, op het speelkussen of lekker buiten. Na soep, een broodje knakworst en uiteraard iedereen heel erg bedankt te hebben, kijken we terug op weer een geslaagde ochtend.
 
 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)