Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ouderdoedag

 • Het plein bij de gele stroom, de zebrapaden, diverse prikborden in klassen, een nieuwe (en gelakte) bank bij Oranje, een opgeruimde berging in de PB-zaal, muren gesausd in meerdere klassen, het bankje bij Baloe en nog veel meer.
Dat is zaterdag allemaal uitgevoerd door zo'n 40 ouders (incl. opa's en oma's). We noemen het volgende jaar maar een familie-doe-ochtend, dat dekt de lading beter. Samen met ruim 15 collega's is er erg veel werk verzet. Met de ouders kwamen zo'n 25 kinderen mee, die zich uitstekend hebben vermaakt op school. Sommigen vonden het maar gek dat de klasgenootjes er niet waren.Het was een gezellige, informele maar ook erg zinvolle ochtend. Collega's uit de werkgroep hadden heerlijke taarten en cake's gebakken, die uitstekend smaakten bij de welverdiende koffie. Om 12 uur sloten we af met een lunch, waarbij sommige ouders de klus toch echt even moesten afmaken en pas rond kwart voor een kwamen lunchen. Al met al een super-ochtend! Allemaal heel erg bedankt en tot volgend jaar!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)