Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Ouderthema-avond

 • Op verzoek van de ouderraad organiseren wij dit jaar op donderdag 9 april wederom een ouderthema avond, waar informatie over diverse onderwerpen wordt gegeven.

 

We nodigen u hiervoor van harte uit en hopen dat er ook voor u interessante workshops/ onderwerpen bij zitten. Een overzicht van de diverse workshops kunt u vinden op de website van de school. Mocht u niet in staat zijn de website te bezoeken, dan kunt u contact opnemen met de school en dan geven wij u het overzicht van de workshops aan uw kind mee.

Wij vragen u om een keuze te maken uit 2 workshops en één reserve aan te geven.  Op basis van de  inschrijvingen zullen wij vervolgens het programma vaststellen en u daarover uiterlijk 2 april informeren. Als er te weinig inschrijvingen zijn voor een bepaalde workshop, kan deze komen te vervallen. Wij  zullen u zoveel mogelijk via de e-mail berichten, dus verzoeken wij u om uw  e-mailadres op te geven bij de inschrijving.

Het programma op donderdag 9 april ziet er als volgt uit:

 • Vanaf 19.00 uur inloop met koffie/thee op school

 • 19.30 uur start eerste ronde workshops

 • 20.15 uur koffie en thee in de hal/ Lichtenbeekfilm

 • 20.30 uur start tweede ronde workshops

 • 21.15 uur afsluiting met een drankje in de hal.

Wij verwachten een grote opkomst en vragen u om het inschrijfformulier (zie website)  uiterlijk vrijdag 27 maart  per mail te versturen.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)