Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Scholen speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs regio Arnhem presenteren gezamenlijke folder

 • Donderdag 7 december is de folder ‘Het Past’ gepresenteerd tijdens de kick-off op het Vierbeek College in Oosterbeek. De folder is een initiatief van verschillende scholen uit het speciaal onderwijs (so), speciaal basisonderwijs (sbo) en het samenwerkingsverband PassendWijs in de regio Arnhem.
​​
De scholen hebben nadrukkelijk de samenwerking gezocht om een gezamenlijke folder, waarin ze hun schoolprofielen beschrijven, uit te geven voor diverse partners zoals: reguliere basisscholen, zorginstellingen, wijkteams, gemeentes etc. Op deze manier kunnen ze leerlingen doorverwijzen naar de juiste onderwijsplek, zodat de leerling het onderwijs krijgt dat hij of zij nodig heeft.
De deelnemende so-scholen van De Onderwijsspecialisten zijn De Brouwerij, De Vaart, (Oosterbeek), Lichtenbeek en De Ommezwaai (Arnhem). De sbo-scholen die meedoen zijn De Klaproos, De Piramide, De Horizon (Arnhem), Sterrenbos (Dieren) en De Vlinderboom (Bemmel).
 
De kick-off werd gepresenteerd door columnist Richard Engelfriet, onder andere bekend van het managementboek ‘De Succesillusie’. De directeuren namen trots de folder in ontvangst en deelden deze vervolgens uit aan het publiek.
Na afloop kon een ieder onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)