Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Sinterklaas 2015

 • Ook dit jaar even een kleine impressie van de Sinterklaastijd op Lichtenbeek. De voorpret was er al, door onder meer het Sinterklaasjournaal dat gevolgd werd, de schoen die we mochten zetten en de pieten die op vrijdag 27 november in de klassen op bezoek kwamen.
​Maar natuurlijk werd er vooral uitgekeken naar vrijdag 4 december, want dan brengt Sinterklaas natuurlijk ook een bezoekje aan onze school. Gelukkig was het ook dit jaar weer droog, dus onder leiding van een orkest stonden we buiten uit volle borst Sinterklaasliedjes mee te zingen. Het duurde en het duurde, maar in de verte kwamen er een aantal pieten op skelters en fietsen onze kant op, gevolgd door een prachtige Rolls Royce waar Sinterklaas in zat. Na het rondje van pepernoten uitdelen en Sinterklaas een hand geven zijn we terug gegaan naar de klas. Hier werd het feest verder gevierd met surprises, een dobbelspel of een cadeau van Sinterklaas. Wat ons betreft een geslaagd feest!

Nieuws

:

Help (nieuw venster)