Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

Workshops op Lichtenbeek

 • De kinderworkshops zijn weer begonnen! Voor meer dan 100 kinderen uit alle stromen, vanaf een jaar of 8, hebben we weer 3 middagen lang, leuke en afwisselende activiteiten weten te realiseren. Waarbij kennisgemaakt wordt met allerlei vormen van vrije tijdsbesteding.
Tussen 13.00 en 13.30 begint de vrolijke sfeer van een kleinschalige volksverhuizing. Met paspoort en badge op de kleding zoekt iedereen zijn weg.
De workshops worden gegeven door enthousiaste ouders en  collega’s, maar ook steeds meer door culturele instellingen en sportverenigingen.
Zo zijn ook Hockey club Upward en schermvereniging Scaramouche dit jaar weer van de partij. Nieuw dit jaar is het Free Running. Hoe stoer is dat?
Kunstbedrijf Arnhem is dit jaar aanwezig met twee proeflessen muziek en knutselen. Circus Stoffel, een prachtig circus, is er ook en heeft  als belangrijk doel kinderen aan succeservaringen te helpen. Zij verzorgen ook de naschoolse clubs op Lichtenbeek.
Natuurlijk  trekken we er ook weer op uit met de leerlingen. Kasteel Doorwerth is wederom een prachtige bestemming  om naar toe te gaan en daarom ook favoriet bij veel kinderen.
 
De  verenigingen maken op deze manier ook reclame voor hun eigen aanbod voor onze leerlingen.
Er is nog plek op  de knutselclub en de muziek club van het Kunstbedrijf Arnhem. Hou de schooltas van uw kind scherp in de gaten want daar zit binnenkort de flyer met het naschoolse aanbod van circus Stoffel in.
Belangstelling? Info?  T.anema@lichtenbeek.nl

Nieuws

:

Help (nieuw venster)