Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

opening activeringsruimte voor ernstig meervoudig beperkte kinderen

 • Lichtenbeek, de Arnhemse school voor speciaal onderwijs aan leerlingen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en langdurig zieke kinderen, opende afgelopen vrijdag een activeringsruimte voor ernstig meervoudig beperkte kinderen.
​Deze multifunctionele beweeg-, doe- en snoezelruimte is gericht op activering en ontspanning van de verschillende zintuigen en biedt veel motorische uitdagingen aan kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken. Deze kleurrijke zaal is mogelijk geworden dankzij medewerking van het Rabo-stimuleringsfonds, Stichting Jong Nederland, Stichting Fortuna, het Fonds Verstandelijk gehandicapten en de Sportinstuif Arnhem. Daarnaast hebben de Sensory Shop en Nijha meegewerkt aan de ontwikkeling van deze zaal die vandaag Baloe heet.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)