Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

reunie 50 jaar mariendaal,bio, lichtenbeek

 • Hoe gaat het met jou? Joh je bent niets veranderd! Weet je nog dat we bij Siem toen weg zijn gebleven bij de les? Gespreksstof te over voor de bijna 300 oud-leerlingen en oud-medewerkers van de Bio-Mytylschool, Mariendael SO en Lichtenbeek.

Op 30 mei vierden wij het 50 jarig bestaan van de school. Dat de school nog steeds springlevend is bleek wel uit de lipdub die leerlingen van nu hebben gemaakt. De leerlingen van vroeger en de juffen en meesters van toen haalden herinneringen op uit 50 erg speciaal onderwijs. Foto’s in zwart-wit groot aan de muur, een verkleurd filmpje uit de zeventiger jaren waar de verjaardag van het hoofd der school werd gevierd, alle beelden kwamen weer langs. De betrokkenheid is altijd  groot gebleven, dat bleek ook nu weer. Met juffen van 86 en meesters van 82, leerlingen van in de 60 en leerlingen van 18 jaar was het een bont gezelschap. Het planten van de haagbeuk door Marnix de Leeuw (directeur) en Siem van Huyzen (meester van inmiddels 82 jaar oud) was de afsluiting van een prachtige dag, die velen nog lang in de herinnering houden. De reacties op facebook stroomden binnen in de dagen erna.

Nieuws

:

Help (nieuw venster)