Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

uniek sporten

 • Sporten en bewegen is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook erg leuk om te doen. Tijdens het sporten en bewegen werk je aan een goede conditie en bouw je sociale contacten op. Een beperking hoeft zeker geen belemmering te zijn om te sporten of te bewegen! Uniek Sporten is het sportloket aangepast sporten.

​Binnen de werkwijze van Uniek Sporten helpen zij mensen met een beperking om een geschikte vorm van sporten of bewegen te vinden. Daarnaast ondersteunen zij sportaanbieders die een aanbod hebben of hiermee willen starten. Het team bestaat uit coördinatoren en sportcoaches die als doel hebben om iedereen met een beperking aan het bewegen te krijgen! Dit doen zij in samenwerking met partners vanuit onder andere sport, (speciaal) onderwijs, zorg en overheden. Daarnaast werken zij samen met het Fonds Gehandicaptensport, BMC Advies, Stichting BLADT Charity en Ars Donandi/Belle10 fonds in het kader van hun website en app.

 

Onderstaande foto geeft een link naar het verhaal van een van onze leerlingen op  Lichtenbeek, Roy Reuzenaar.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

:

Help (nieuw venster)