Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

klimmendaal

 • De revalidatiespecialisten van Klimmendaal bieden medisch specialistische revalidatie op diverse locaties in Oost-Nederland. Bij ons revalideren kinderen, jongeren en volwassenen met een fysieke of cognitieve beperking. Wij begeleiden hen naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Voor kinderen heeft Klimmendaal Kind & Jeugd een breed scala aan behandelmogelijkheden, zowel klinisch als poliklinisch, individueel en in groepsverband. Poliklinische revalidatiebehandeling en deelbehandelingen bieden wij aan op meerdere locaties in Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem en Ede.

Op Lichtenbeek is een volledig team van Klimmendaal aanwezig die uw zoon of dochter tijdens lestijd poliklinische behandeling kan geven. Het team bestaat uit een revalidatiearts, ergotherapeut, fysiotherapeut, bewegingsagoog, logopedist, maatschappelijk werker, psycholoog, muziektherapeut, speltherapeut en cultureel werker. 

Klimmendaal biedt samen met Lichtenbeek onderwijs en revalidatie onder één dak. We noemen dit samenwerkingsverband Eén kind - Eén plan (EKEP). Het doel van dit samenwerkingsverband is uw kind zó te onderwijzen, begeleiden en behandelen dat hij of zij zo zelfstandig mogelijk kan leven en eigen keuzes maakt. Nu en in de toekomst.

Meer informatie leest u onze folders op de rekken in de school of online op de website www.klimmendaal.nl onder Klimendaal Kinderen & Jeugd. U kunt daar ook films bekijken waarin onze locaties en behandelingen aan bod komen.

Klimmendaal hoofdlocatie
Heijenoordseweg 5, Arnhem
Postbus 9044, 6800 GG Arnhem
T 026 - 35 26 100
F 026 - 35 26 218
 

 

Samenwerking

:

Help (nieuw venster)