Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Lichtenbeek
  Wekeromseweg 6
  6816 VC Arnhem
  T 026 – 483 84 00
  F 026 - 483 84 99
  info@lichtenbeek.nl
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

siza

 • Is of wordt uw kind een leerling van Lichtenbeek? En wilt u dat uw kind na schooltijd op dezelfde professionele wijze wordt opgevangen bij een BSO? Dat kan bij De Wekerom, de gespecialiseerde buitenschoolse opvang van Siza aan de Wekeromseweg (op hetzelfde terrein als waar Lichtenbeek is gevestigd).

De gespecialiseerde BSO is mede door structuur en duidelijkheid een veilige omgeving voor uw kind, waar ontspanning met leeftijdgenoten voorop staat. Structuur creëren we door bijvoorbeeld het gebruik van pictogrammen en een planbord met de  activiteiten. Ook maken we duidelijke afspraken en uw kind komt in een vaste groep met vaste begeleiders.  

De medewerkers van de gespecialiseerde BSO hebben kennis van en ervaring met de beperking van uw kind. Zij stimuleren zelfstandigheid en hebben aandacht voor gezelligheid, plezier, maar ook voor eventueel verdriet van uw kind.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de flyer aan de linkerkant van deze pagina.

 
Ik woon, ik werk, ik leer, ik ontspan  
Mede mogelijk door    
 
 
 

Samenwerking

:

Help (nieuw venster)