Licht & beek soos 2043 | Afscheidsreceptie van Tyra en Marnix

Een afsluiting van een mooie periode; de officiele afscheidsreceptie van Tyra en Marnix bij Lichtenbeek. Een middag en avond vol lachende genodigden, mooie woorden en herinneringen.

Iedereen was welkom op de soos van 2043. Tyra en Marnix waren ondertussen in de 80 en gaven ons een blik in de toekomst waarbij vele collega’s even kort benoemd werden. Wat was er ondertussen allemaal gebeurd? Hennie zou ondertussen alle voetbalverenigingen in Groesbeek gefuseerd hebben en nu in de Eredivisie spelen. Astrid heeft een coachingsbedrijf opgericht op een boerderij. Zijn haar cursisten klaar met de coach-opleiding? Dan zijn ze klaar om weer gecoacht te worden. Een mooie cirkel. En Niels regelde gelijke salarissen voor iedereen.

Tyra en Marnix spraken mooie woorden over dat we elkaar weten te vinden, dat we goed samenwerken en altijd samen moeilijke momenten overleven. “We koesteren de mooie herinneringen en die nemen we mee in ons hart, ons Lichtenbeek hart”, aldus Tyra. Marnix sprak vol trots over de passie en zorg waarmee leerlingen op Lichtenbeek begeleid worden. En natuurlijk veel dank aan het thuisfront; “Zonder de steun van thuis hadden we dit nooit kunnen doen”.

Na een mooie toespraak van Hennie Loeffen sloten we af met een geschenk en een video van de familie van Marnix. Beiden ontvingen een polaroid camera om nog meer mooie herinneringen vast te leggen. Op de avond zelf konden aanwezigen foto’s maken om met een bijschrift te delen in een album.