Contactmomenten

Als ouder bent u ervaringsdeskundige in de ontwikkeling en zorg van en voor uw kind. U bent voor ons daarmee ook een belangrijke informatiebron. Wij hebben elkaar nodig. Ons gezamenlijke doel is dat het met uw kind op school én thuis goed gaat. Daar zetten wij ons volledig voor in. We ontmoeten u graag.

Ouderavond

Tijdens het schooljaar organiseren we ouderavonden. U ontvangt dan informatie over de groep zoals het lesrooster, de methodes, de inrichting van de klas, regels en afspraken, en het jaarplan. U krijgt hiervoor per klas een uitnodiging. Het hele team maakt graag kennis!

Oudergesprekken

We zien u graag twee keer per jaar op school voor een voortgangsgesprek. U kunt de voortgang van uw kind bespreken met onze leraren, therapeuten en specialisten.

Oudercontactdag

Maak een afspraak maken voor een oudercontactdag om een dagdeel met uw kind mee te lopen tijdens het school- en revalidatieprogramma.

Social Schools

Alle klassen maken gebruik van Social Schools, een handige én leuke manier om op de hoogte te blijven van de activiteiten in en rondom de klas van uw kind.

Inloggen

Startgesprek

De klassenleiding belt aan het begin van elk schooljaar met alle ouders voor een startgesprek.