Om te regelen

We maken het ouders en leerlingen graag zo gemakkelijk mogelijk, maar sommige dingen kunnen we niet regelen. Doen jullie dat zelf?

Gymkleren, zwemkleren en schoenen

Voor gymles heeft je kind gymkleding nodig en sportschoenen met stroeve zolen (géén zwarte zolen). Als je kind niet kan gymmen, geef je dit door aan de klassenleiding. Heeft je kind hulp nodig bij het aan- en uitkleden? Dan is het prettig als hij of zij op gym- en zwemdagen kleding draagt die gemakkelijk aan- en uit te trekken is. Vergeet je kind geen handdoek mee te geven.

Medicijnen

Als je kind tijdens schooltijd medicijnen gebruikt, dan is het belangrijk dat wij dit weten. Ook als de medicatie stopt of verandert horen we het graag. Wij bergen de medicijnen op school veilig op. We kunnen ook helpen de medicatie toe te dienen. Dit doen we alleen met schriftelijke toestemming van ouders.

Incontinentie- en ander verzorgingsmateriaal

Is je kind incontinent? Geef hem of haar dan incontinentie­materiaal mee naar school. Dit geldt ook voor eventuele andere verzorgingsmaterialen. Het is prettig als je hierover contact opneemt met de klassenleiding of met de schoolverpleegkundige.

Ouderbijdrage

Wij vinden het prettig als ouders jaarlijks € 25 betalen voor feesten en speciale activiteiten. Zo doen we het samen! Kun of wil je dit bedrag niet betalen? Geen zorgen, je kind doet gewoon mee en merkt daar niets van. De ouderbijdrage is vrijwillig. De school beheert de bijdragen. In ons financieel jaarverslag staat waaraan het geld is uitgegeven.

Aansprakelijkheidsverzekering

Als je kind schade bij een ander veroorzaakt, kunnen de kosten hoog oplopen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Sluit daarom een aansprakelijkheidsverzekering af voor je kind. Heb je een aansprakelijkheidsverzekering voor het hele gezin afgesloten? Dan is je kind vaak vanaf de geboorte automatisch meeverzekerd.